3.jpg
6.jpg
5.jpg
4.jpg

Kemijskim čišćenjem tapeciranog namještaja učinkovito ćemo odstraniti prašinu, prljavštinu i grinje iz Vašeg namještaja. Ovaj postupak obavljamo u Vašem domu, a sušenje samog namještaja traje par sati.

Varijacija modela i detalja pojedinog namještaja je beskonačno i zato će naše visoko kvalificirano osoblje u obzir uzeti kvalitetu materijala namještaja a naročito tkanine kako bi bili sigurni da proces čišćenja neće oštetiti Vaš namještaj.

Postupak dubinskog pranja i čišćenja namještaja (stolica, fotelja, dvosjeda ili trosjeda) učinkovito odstranjuje dubinsku prašinu, prljavštinu, grinje i ostalu nečištoću iz namještaja ili tepiha.

Usluga dubinskog pranja i čišćenja namještaja obavlja se pomoću ekstrakcijskog stroja za čišćenje s sustavom usisavanje i ekstrakcijskom tekućinom koja se ubrigava u namještaj te istodobno s dubinskim nečistoćama isisava iz njega. Namještaj i drugi predmeti očišćeni na ovaj način ostaju vlažni par sati nakon čišćenja.

Uslugu dubinskog pranja i čišćenja tapeciranog namještaja moguće je izvesti u Vašem domu .
Rezultati nakon pranja:

    • Namještaj svježe miriše i izgled kao da je tek kupljen
    • Boja tkanine je življa a uzorci definiraniji
    • Površina je mekša na dodir
    • Pseće ili mačje dlake sa svim mirisima nestanu
    • Mrlja i prljavština kao da nije bilo

Priuštite svom starom namještaju izgled i sjaj novog namještaja!

Za čišćenje koristimo profesionalna sredstva, ekološka i biološki prihvatljiva koja su također i antibakterijska i antialergijska.