4.png
3.png
2.png
1.png

Danas živimo ubrzanim tempom i sve je teže pronaći dodatno slobodno vrijeme za obavljanje kućanskih poslova . Usluga čišćenja stambenog prostora svakako nudi mogućnost za dodatne aktivnosti u životu. Svjesni smo da je svako kućanstvo jedinstveno i da zahtjeva poseban pristup, a tome smo prilagodili i usluge čišćenja.

 

Proljetno čišćenje

Proljetno čišćenje je idealan izbor jednokratnog čišćenja i općenito osvježavanje stana od prašine nakupljene tijekom zimskog perioda.

Svakodnevno i periodično čišćenje

Uključuje čišćenje stana u unaprijed dogovorenim terminima koji najbolje odgovaraju klijentu, sa brojem djelatnica koji ovisi o kvadraturi stana i obavezama koje čišćenje zahtjeva. Svakom klijentu prilagođava se jedna stalna djelatnica. Peglanje, pranje i slične usluge, dodatno se dogovaraju.

Generalno čišćenje

Uključuje jednog ili više djelatnika, ovisno o površini stana predviđenoj za čišćenje, ali i o mogućim dodatnim molbama Klijenata, kao što su čišćenje unutrašnjosti kuhinjskih elemenata i ormara, pranje i peglanje zavjesa i slično.

Čišćenje nakon građevinskih radova

Svakako najviše olakšava klijentima u stresnim situacijama, nastalima nakon radova u stanu. Tijekom čišćenja uklanja se dodatna prašina, višak boje sa elemenata i sva ostala zaprljanja.Cijena čišćenja ovisi o nekoliko bitnih faktora. Površina prostora predviđena za čišćenje, lokacija stambenog prostora, te učestalost čišćenja su najbitniji faktori. Prilikom svakog dolaska mi brišemo prašinu, usisavamo, peremo i dezinficiramo svaku sobu. Koristimo vlastitu opremu i sredstva za čišćenje.